Over Ons

4shipping B.V.

Maakt binnenvaart transport gemakkelijk

Het organiseren van binnenvaart transport gemakkelijk maken door gebruik te maken van de mogelijkheden die technologie ons biedt. Dat is de reden waarom schipperszoon Jan Snoeij in 2017 4shipping heeft opgericht. Eind 2019 is Dirk Jan Boon gestart bij 4shipping in de rol van CTO en vormt sinds dan samen met Jan Snoeij het management. De kracht van ons team zit hem in de combinatie van ons binnenvaart DNA, IT technologie en Data Science. In de achterliggende jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt. Maar we staan niet stil, onze ambitie is groter.

Wij boosten de digitale transformatie van de binnenvaart sector. Onze klanten optimaliseren hun transport, besparen kosten en reduceren de footprint met onze digitale services. Dat is onze missie en wat we dagelijks doen.

We ondersteunen de gehele transportketen en maken het organiseren van transport voor alle partijen in de keten gemakkelijk. Wij zijn daarin de onafhankelijke en neutrale speler. Onze klanten maken gebruik van onze digitale services via abonnementen.

Jan Snoeij

Chief Executive Officer