Bulk

Gemak

Kosten
reductie

CO2 Reductie

Bulk transport plannen

Gemakkelijk en efficiënt met de planningssoftware

Het plannen van bulk binnenvaarttransport is vaak een complexe puzzel en vergt veel afstemming tussen verschillende partijen. 4shipping biedt de binnenvaart een planningssoftware aan om het plannen gemakkelijker te maken. Bovendien kun je eenvoudig samenwerken en communiceren met elkaar. De kracht van onze software is dat je overzicht houdt over de planning en eenvoudig kunt samenwerken met andere partijen in de logistieke keten.  Documenten kun je met een druk op de knop genereren en versturen. En alle relevante informatie en communicatie is gestructureerd opgeslagen in het transport dossier.

Tijdens het transport heb je inzicht in de voortgang van het transport met behulp van track & trace. Je kunt eenvoudig communiceren via de chat functionaliteit en documenten uitwisselen en ondertekenen. Zo bespaar je tijd bij de planning en uitvoering.

4shipping Planning

Optimaliseer prestaties

Gebruik inzicht en advies om te verbeteren op kosten, planning en footprint

Doordat je tijd bespaart in het plannen en uitvoeren kun je meer aandacht besteden aan verbeteren en besparen. Met een intuïtief dashboard bieden we inzicht in de prestaties van je binnenvaarttransporten. Ook geven we advies over hoe je kunt verbeteren en besparen in kosten en emissies. En het inzicht in emissies kun je delen met opdrachtgevers of klanten met de CO2 monitor.

Jan Snoeij

Chief Executive Officer

Meer weten of direct aan de slag?

Of bel direct +31 (0) 8540 18 940