Binnenvaartondernemer

Slimme Document Afhandeling

Automatische Week-rapportage

Alle Informatie op de Kaart

Samenwerken via 4shipping software

Gemak bij het afhandelen van documenten

Via de 4shipping binnenvaart software kun je eenvoudig samenwerken met opdrachtgevers. Bijvoorbeeld, handel documenten eenvoudig en digitaal af zoals losbewijzen, cognossementen en charters. Daarnaast kan je als binnenvaartondernemer je ETA of ETD delen voor een optimale afstemming. Ook wordt het varen veiliger door betere communicatie en zorgt voor minder stress. Dit is van groot belang sinds de ongevallen alsmaar stijgen in de laatste jaren.

Als je vooral op de spotmarkt actief bent vind je tevens interessant vrachtaanbod of deel je jouw beschikbaarheid met verschillende opdrachtgevers. 

4shipping Transport detail

Weekrapport genereren

Bespaar tijd door automatische weekrapportage

Ben je actief in de containers? Dan ben je waarschijnlijk gewend aan het bijhouden van een weekrapportage. Dit kan tot wel 90% automatisch gegenereerd worden met de 4shipping software, en dat zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

Ook heb je inzicht in je prestaties zoals brandstofverbruik, vervoerd volume, wachttijden bij terminals en meer.

Alle informatie op de kaart

Altijd je juiste en complete informatie bij de hand

Je herkent het wel: Je gebruikt tientallen verschillende websites om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt tijdens je werk. Waterstanden, bedieningstijden van sluizen waar je minder vaak komt of bijvoorbeeld het telefoonnummer van die ene terminal. Dit is allemaal bij elkaar te vinden in de kaartmodule in de 4shipping app.

Wil je even een route plannen om te zien welke sluizen en bruggen je tegen komt? Of om o.b.v. deze route je Track & Trace link door te sturen naar je opdrachtgever of ontvanger? Gebruik dan de 4shipping planningssoftware, want 4shipping maakt het eenvoudig! 

4shipping Kaart

Jan Snoeij

Chief Executive Officer

Meer weten of direct aan de slag?

Of bel direct +31 (0) 8540 18 940