Voor verladers

Voordelen

De voordelen van de unieke bevrachtingsapp 4shipping

Met 4shipping maakt u het organiseren van uw transporten veel eenvoudiger en efficiënter. De voordelen?

 • Substantieel lagere transportkosten
  U doet voortaan snel en eenvoudig zaken met de schippers. Dat gaat u op jaarbasis veel winst op leveren. Daar komt bij dat u via 4shipping altijd de schipper weet te vinden die uw vracht het meest efficiënt kan vervoeren (bijvoorbeeld omdat hij in de buurt van de laadplaats ligt). Dat ziet u terug in de prijs. De praktijk leert dat hierdoor substantiële besparingen mogelijk zijn!
 • Minder werk
  4shipping neemt u veel werk uit handen. U hoeft niet meer te bellen om een transport te regelen of te bewaken. U voert alle gegevens in 4shipping in, en de rest doet deze bevrachtingsapp. Inclusief het genereren van de charterdocumenten! Als u een koppeling wenst met uw eigen software neem dan contact met ons op.
 • Meer autonomie
  Eindelijk hebt u het organiseren van het transport en de prijsvorming nog meer zelf in de hand. U kunt zelf de nodige keuzes maken, waardoor u meer grip hebt op de logistieke keten. Daarbij kunt u uw eigen belangen (zoals leversnelheid of –betrouwbaarheid) voorop stellen.
 • Meer binnenvaart
  Als u eenmaal gewend bent aan 4shipping, zult u al snel voor vervoer door de binnenvaart kiezen. Dat is namelijk snel geregeld. Daarmee kiest u meteen voor de meest duurzame en goedkope vorm van transport voor grote vrachten.
 • Lage bevrachtingskosten
  De bevrachtingsapp neemt u veel werk uit handen tijdens het bevrachtingsproces. En dit zal alleen maar toenemen de komende tijd.
Registreer direct

wij maken de organisatie van transport eenvoudig voor iedereen