Voor verladers

Functionaliteit

Functionaliteit

De bevrachtingsapp 4shipping werkt uitermate eenvoudig. Dankzij de uitgekiende functionaliteit kunt u heel gemakkelijk uw transporten organiseren en bewaken. De belangrijkste functies:

 • Aanbieden aan de binnenvaart
  U publiceert uw transporten, zodat deze voor schippers zichtbaar worden en zij hierop kunnen bieden. Het kan gaan om zowel bulk, containers en stukgoed.
 • Overzicht over de transporten
  U hebt altijd overzicht over uw transporten; zo ziet u in één oogopslag de status van biedingen, maar ook van lopende transporten heeft u alle informatie beschikbaar.
 • Chartergeneratie
  4shipping beschikt over alle informatie van u, de schipper die het transport gaat uitvoeren én de vracht. Op basis van die informatie kan de bevrachtingsapp volledig automatisch de benodigde charter genereren voor u. Via de app deelt u ze met de schipper.
 • Historie overzichten
  Benieuwd welke vrachten u hebt aangeboden? Benieuwd naar de prijzen die u per ton betaalde? 4shipping laat een compleet overzicht zien van uitgevoerde transporten.
 • Vracht aanbieden aan eigen schepen
  Werkt u met vaste schippers samen? Dan kunt u een transport ook exclusief aan hen aanbieden. Alleen zij kunnen dan via 4shipping bieden op uw vrachten. Vervolgens aan de totale sector aanbieden als er geen reacties zijn van uw vaste schippers, is ook mogelijk.

Lees meer over de voordelen van de bevrachtingsapp!

Registreer direct

wij maken de organisatie van transport eenvoudig voor iedereen