Voor Schippers

Zo werkt het

Zo werkt 4shipping in de praktijk

Als schipper wilt u zo rendabel mogelijk varen. U wilt de capaciteit van uw schip maximaal benutten en zoveel mogelijk goedbetaalde vrachten vervoeren. 4shipping gaat u daarbij helpen. Dat is makkelijker dan u denkt. Het enige dat u nodig hebt, is een computer of tablet en internetverbinding.

  • U voert eenmalig uw vaste gegevens in, zoals de specificaties van uw schip.
  • U start de bevrachtingsapp en krijgt in 4shipping een overzicht van alle aangeboden transporten.
  • Ziet u een vracht die u aantrekkelijk lijkt? Dan brengt u een bod uit. U bepaalt zelf dus de prijs die u betaald wilt hebben. Let op: deze bieding is volledig discreet. Niemand kan zien wat u biedt en u kunt niet zien wat anderen bieden. 4shipping gebruikt deze informatie alleen om automatisch de beste combinatie te maken, welke voorgesteld wordt aan de verlader. Hij heeft dan beperkt de tijd om een definitieve beslissing te maken. U als schipper met het best passende aanbod kan onder bod geplaatst worden, zodat de kans groter wordt dat u en de verlader de mooie deal hebben.
  • Als de verlader uw aanbod goedkeurt, beschikt u meteen over alle benodigde informatie, zelfs de charter kan automatisch gegenereerd worden. Deze kunt u in de app downloaden. Varen maar!
  • U voert uw opdracht uit en kunt met de app eenvoudig meer service bieden aan uw verlader door hem op de hoogte houden van de reisstatus.

Lees meer over de functionaliteit en de voordelen van de bevrachtingsapp!

Registreer direct

wij maken de organisatie van transport eenvoudig voor iedereen