Voor Schippers

Functionaliteit

De functionaliteit

4shipping is heel eenvoudig in gebruik. Elke schipper kan met deze handige bevrachtingsapp uit de voeten! U vindt in 4shipping tal van functies. Lees ze alvast door en probeer de app eens uit. Hebt u als gebruiker vragen over 4shipping, dan kunt u een beroep doen op onze helpdesk.

 • Inzicht in actuele vrachtaanbiedingen
  U kunt realtime volgen welke transporten er worden aangeboden. U hoeft niemand te bellen. Omdat u de transporten kunt filteren en deze binnenkort op een kaart worden weergegeven, vindt u heel gemakkelijk de vrachten bij u in de buurt.
 • Vrachtaanbiedingen aannemen
  Als u met succes hebt geboden op een transport, weet u snel of u aan de reis bent en krijgt u direct een mail ter bevestiging.
 • Zelf de prijs bepalen
  U bepaalt zelf tegen welke prijs u een vracht wilt vervoeren. Zo bewaakt u uw marges!
 • Varen voor eigen verlader
  Hebt u vaste verladers, dan worden deze vrachten exclusief aan u en de andere vaste relatie schippers aangeboden en niet aan de totale binnenvaartmarkt.
 • Overzicht historie
  Benieuwd wat u de afgelopen tijd hebt vervoerd en tegen welke prijs? Dan raadpleegt u het historisch overzicht in 4shipping. Zo ontdekt u trends en kunt u waar nodig bijsturen.
 • Gelijktijdig bieden op meerdere aanbiedingen
  Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk kans hebben dat u na het lossen meteen aan uw volgende transport kunt beginnen. Daarom kunt u in 4shipping op meerdere vrachten bieden, de app begrijpt dat u maar één reis tegelijk kunt uitvoeren. In een overzichtelijk scherm beheert u eenvoudig al uw biedingen.
 • Status delen en berichten uitwisselen met verlader
  Met 4shipping biedt u de verlader meer service, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen! Heel eenvoudig geeft u de actuele status van een transport weer. U beschikt ook over een berichtenfunctie, waarmee u berichten uitwisselt met uw verlader.

Lees meer over de voordelen van de bevrachtingsapp!

Registreer direct

 

wij maken de organisatie van transport eenvoudig voor iedereen