Altijd vol varen wil toch elke binnenvaartondernemer!?

Altijd vol.

Leegvaartreductie in de binnenvaart is noodzakelijk. 4shipping heeft een nieuw product ontwikkeld, waarmee de leegvaartkosten teruggedrongen kunnen worden en daardoor de duurzaamheid van de binnenvaart verder verhoogd wordt.

Binnenvaartondernemers kunnen hun toekomstige leegkomst locatie melden. Vervolgens toont het platform het best passende vrachtaanbod dat beschikbaar is. Maar daarnaast gaat er ook een slim algoritme aan de slag. In een database met duizenden ladingstromen wordt o.b.v. de persoonlijke voorkeuren van de binnenvaartondernemer, de scheepseigenschappen en de locatie gezocht naar de ideale vrachten.
Vervolgens informeert de app verladers dat er een geschikt schip beschikbaar is voor hun lading.

Zo dringen we de leegvaart verder terug om kosten te besparen, maar ook de negatieve invloed op het milieu.


 

Voor de binnenvaartondernemer

Mis nooit meer de reizen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Meld je toekomstige leegkomst en ons algoritme gaat voor je opzoek naar de best passende reizen.

Ook aan de slag? Log dan in of registreer je als je voor het eerst bent.

Aan de slag als binnenvaartondernemer!


Leegvaartreductie

Steeds meer kleine schepen worden gesloopt en er worden vrijwel geen nieuwe schepen van dit formaat gebouwd. Hierdoor zien verladers steeds vaker dat er onvoldoende scheepsruimte beschikbaar is. En dat terwijl een groot deel van de vloot zo’n 40 to 50% leeg vaart. 4shipping wil leegvaartreductie bewerkstelligen om deze kosten voor de binnenvaartondernemers terug te dringen en de duurzaamheid van de sector verder te verhogen. Hierdoor zal dus tevens extra scheepscapaciteit vrij komen voor de gezamenlijke klant van de binnenvaart, de verlader.

De beta versie die gelanceerd is, kan in de maand juni 2018 kosteloos gebruikt worden. Voor de binnenvaartondernemers zal dit kosteloos blijven.

wij maken de organisatie van transport eenvoudig voor iedereen