Over ons

Profiel

Laten we klaar staan voor de toekomst!

De wereld veranderd in rap tempo. Is de binnenvaartsector klaar voor de toekomst?

U weet ongetwijfeld hoe ontzettend belangrijk de transport sector is, niet alleen voor ons eigen land maar ook in de rest van de wereld. En daarom is het zo belangrijk dat ook de binnenvaart effectief is en optimaal gebruik maakt van de online mogelijkheden.

Het gepassioneerde team van 4Shipping wil graag een bijdrage leveren aan het moderniseren van de binnenvaartsector door optimaal gebruik te maken van de hedendaagse technologie. We zien veel mogelijkheden om de organisatie van transport eenvoudiger en effectiever te maken. In de toekomst zullen we de bevrachtingsapp dan ook doorontwikkelen en zal u daar de vruchten van plukken. Samen met u maakt 4Shipping de binnenvaart veel toekomstbestendiger. Als u als professional tips of idee├źn heeft, gaan we graag met u in gesprek!

4Shipping is het initiatief van diverse ondernemers die de sector goed kennen, waaronder schipperszoon Jan Snoeij, oprichter van 4Shipping. Voor de software ontwikkeling is er een uitstekende samenwerking met SWIS uit Leiden, wat ook opgericht is door een schipperszoon.

wij maken de organisatie van transport eenvoudig voor iedereen